Ez a Bacchetta egy ízig vérig túrára készült reku

Hosszútávú túrákra tervezett fekvőkerékpár

Legkényelmesebb kerékpárom ez a Bacchetta volt

Nagyon hosszú gondolkodás, nagyon sok felhasználói tapasztalat elolvasása után választottam ki ezt a Bacchetta kerékpárt. Választás előtt kipróbáltam más rekukat is. Jó döntés volt, nagyon sok szép emlék fűződik ehhez a túragépemhez. Talán ma is meglenne, ha nem jön ki megint az a fránya gerincsérv, ami a rekus éveim végére pontot tett. Ez a bringa velem együtt látta Ausztriát, Romániát, Szlovákiát és egy kis Lengyelországot. Természetesen ezek a túrák is olvashatóak lesznek, vagy már olvashatóak is itt a weboldalunkon. Két érdekes adalék. Tudtommal én vagyok az egyetlen, aki fekvővel teljesítette a Mária Utat Máriacelltől Csíksomlyóig. Ez a bringa szerette a kilométereket falni. Többször mentem napi 200 kilométeres távokat, és egyszer 322 kilométert is legurultam vele egy nap alatt.

Bacchetta Giro

Ezt a kerékpárt talán sosem kell szerelni. Legalábbis nagyon keveset. Hátsó keréknél a defekt, főleg csomagokkal nagy szívás, de útközben is javítható hiba. Egy éves korában ezt a kerékpárt is szétszedtem és mindent átnéztem. Teljesen felesleges munka volt. A kerékagyakban még a zsír színe is alig változott. A Mária Út teljesítése után a V fékeket cseréltem le Avid BB6 tárcsafékekre, így már bátran mentem a Tátra lejtőire. 2005.-ben írtam egy tesztet a Bacchettáról. (Ez a rövid változat.)

Nagy légvétel, egy hosszú teszt a volt fekvő kerékpáromról,

vagy olvasd el a következő kerékpárom történetét.

Esetleg a túráim közül valamelyiket:

Egy jó kis túra a Bacchettaval A Tátra megkerülése

Tisza melletti kerékpározás

Tatabánya-Selmecbánya-Tatabánya egy nap alatt

Kerékpártúrák a Bakonyban

A Mária Maraton ausztriai szakasza, kerékpáros zarándokút

author avatar
Gazsi Szabolcs Belkereskedelmi ügyintéző, készletgazdálkodási szakember, Hobbi: túrázás, utazás, kerékpározás
Főszerkesztő, admin. 14 éves korom óta túrázom, kerékpározom. Magyarország alapos megismerése az egyik fő célom, de a határon túli tájak bejárása, emberek megismerése is a célkeresztben van. Az évek alatt szerzett tapasztalataimat, élményeim akarom a gyertekvelem.hu weboldalon átadni. Az új generáció legyen egészségesebb, fittebb, okosabb, tájékozottabb.

Gazsi Szabolcs

Főszerkesztő, admin.

SEOzseni