Nagy nyári vihar elől menekülve a telefonom térképén mit látok? Kisvárda Aquacinema kemping. A kemping melletti melegvizes fürdőbe is be tudok menni. Szuper! Pár perccel egy jókora vihar előtt érkezem meg a fürdő bejáratához. A bejárat felett nagy betűkkel Aquacinema felirat, a kempingre sajnos nincs utalás. Könnyen elvéthettem a kempinget, mert lóhalálában tekertem le az utolsó öt kilométert. Szerencsémre a személyzet segítőkész, és a fürdő bejáratán keresztül beengednek, felveszik az adatokat és irányba állítanak.

A kemping konyhájáig érek csak, mikor leszakad az ég. 2022-es Tisza melletti kerékpártúrám egyik éjszakáját töltöttem itt. Volt szerencsém kempingezni rossz időben, nekem sokat jelent egy vihar után a melegvízben elnyúlni, átmelegedni. Itt van rá lehetőség.

A hely, a kemping nyújtotta lehetőségek teljesen jók, csak ajánlani tudom. A hirtelen jött csapadék után is tökéletes sátrazáshoz a kemping talaja, nincs sár, nincs felpuhulva. Ottjártamkor csak pár sátor és talán öt lakóautó áll a kempingben, bőven van hely. A konyha és a vizesblokk tiszta, minden jó állapotban van.

CAMPING SZOLGÁLTATÁS:

MEGKÖZELÍTÉS:

GPS Mátyás Király út felől 48,1357877434 22,0415590706

Bejárat: 4600 Kisvárda, Andy Vajna utca

BEJELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ /magyar és angol nyelven/

  • Szerző
  • Fényképek
  • A túrát bejárta

Gazsi Szabolcs

Kapcsolat a szerzővel: szabolcs.gyertekvelem@gmail.com

Feliratkozás hírlevélre

author avatar
Gazsi Szabolcs Belkereskedelmi ügyintéző, készletgazdálkodási szakember, Hobbi: túrázás, utazás, kerékpározás
Főszerkesztő, admin. 14 éves korom óta túrázom, kerékpározom. Magyarország alapos megismerése az egyik fő célom, de a határon túli tájak bejárása, emberek megismerése is a célkeresztben van. Az évek alatt szerzett tapasztalataimat, élményeim akarom a gyertekvelem.hu weboldalon átadni. Az új generáció legyen egészségesebb, fittebb, okosabb, tájékozottabb.

Gazsi Szabolcs

Főszerkesztő, admin.

SEOzseni